«ЛЮДИ ЗВИКЛИ ДО ВІЙНИ! А ЦЕ НЕ ПРАВИЛЬНО, МИ МАЄМО ЩОСЬ РОБИТИ! МИ ПОВИННІ НАБЛИЖАТИ ПЕРЕМОГУ!» – ОРГАНІЗАТОР ФЕСТИВАЛЮ «МЕЛОДІЯ ПЕРЕМОГИ»

На ранкову каву завітали організатори благодійного фестивалю «Мелодія перемоги» Геннадій Королюк та Алла Мартинюк. Він відбудеться в Києві 6 жовтня. Говорили про учасників дійства та програму гала концерту.

Що планується на концерті?

Алла Мартинюк: Дуже важко було зібрати зірок, які б працювали безкоштовно. На концерті у нас виступатиме Злата Огнєвич, Олексій Горбунов, гурт ТаРута, гурт Врода, Анастасія Приходько, Ейра, також буде задіяно оркестр Збройних сил України який буде зустрічати гостей і акомпонувати артистам. Режисер концерту моя подруга Лєра, вона підготувала неймовірне шоу, буде танцювати балет Мальви. Будуть розіграні сценки, виступлять актори. Ми мріяли, що відіб’ються кошти, які були заплачені за оренду(а це дуже великі гроші). І за інші гроші ми мріяли закупити допомогу хлопцям в АТО, а не тільки допомагати своїм голосом та піснею.

Які проблеми були з організацією фестивалю?

Алла Мартинюк: Вийшло багато проблем з рекламою. Оскільки один банер коштує 3 тис. гривень, а концертний зал в Палаці Україна коштує теж багато.

Хто допомагав втілити в життя благодійний проект?

Геннадій Королюк: Найголовніший арт-організатор це Алла Мартинюк. Партнерів дуже багато, навіть не вистачить ефіру, щоб їх перелічити, проте хотілося б ще бачити серед партнерів і Державне управління справами, Міністерство культури та Національний палац мистецтв України, де власне відбуватиметься заключний концерт.

В заключному гала-концерті будуть приймати участь також іноземні артисти, наприклад французький співак Поль Манондіз, ще сподіваюсь підтвердить свою участь в концерті польський гурт Еней.

В рамках фестивалю відбудеться дуже багато подій. Це і концерти на передовій, концерти в госпіталях Києва та області, це круглі столи з представниками соціальних служб, які переймаються проблемами учасників АТО. На гала-концерті побачимо виступи близько 15-ти зірок української та зарубіжної естради.

Загалом фестиваль буде патріотичний, пісні будуть звучати українською мовою. У нас є завдання аби розрухати наше суспільство. Люди вже звикають до війни! А це не правильно, ми маємо щось робити! Ми повинні наближати перемогу! Ми маємо закінчувати цю війну, тому що люди хочуть жити в мирній країні.

image_printВерсія для друку